ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Jordi Oliveres 21-04-2017
Els arquitectes del Palau eren escèptics sobre la capacitat de Ferrovial
Havien tingut desavinences en el passat
Óscar Tusquets | Foto: Cedecom
Els dos arquitectes de la reforma del Palau de la Música, Óscar Tusquets i Carlos Díaz, han reconegut aquest divendres durant el judici oral el seu "escepticisme" sobre la capacitat de Ferrovial per fer les obres, doncs havien tingut desavinences en el passat.

Mentre que Tusquets ha reconegut que aquest "escepticisme" no el va expressar als gestors del Palau, el seu soci sí que ha dit que els el va comunicar de forma oral, però que no ho va fer per escrit. A part de Ferrovial van optar a les obres dues empreses més.

Les "desavinences" venien per les "males relacions" en altres treballs conjunts. La decisió final va anar a càrrec del Palau, concretament de Fèlix Millet i Jordi Montull.

Segons els arquitectes, el seu despatx va cobrar totes les certificacions amb les quals estava d'acord. Sobre les diferents discrepàncies, tant Tusquets com Díaz han dit que quedava en mans de Montull la decisió final, però que mai no havien firmat res de res si no hi estaven d'acord.

La principal discrepància, que va generar la desviació més gran, va ser la façana de vidre. Al final el cost es va incrementar en 600.000 euros, "una xifra normal" en una obra de la complexitat de la reforma del Palau.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: