ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 21-04-2017
El compi-yogui de la reina Letizia, detingut en l'Operació Lezo
Els investigadors acusen Javier López Madrid de pagar comissions a Ignacio González
La Guàrdia Civil ha detingut aquest dijous l'empresari Javier López Madrid, gendre del president d'OHL, Juan Miguel Villar Mir, i conseller de la mateixa constructora, alhora que amic dels reis d'Espanya, en el marc de l'operació Lezo, centrada en el suposat finançament il·legal del PP madrileny i el desfalc del Canal de Isabel II. Els investigadors l'acusen d'haver pagat comissions a l'expresident de la Comunitat de Madrid Ignacio González a canvi de l'adjudicació d'una obra.

López Madrid ha estat detingut després d'aterrar a l'aeroport de Madrid-Barajas procedent de Londres el mateix dia que s'han escorcollat les dependències d'OHL. Fonts del cas el relacionen, en concret, amb el pagament d'una comissió d'1,4 milions d'euros pel projecte fracassat del tren de Navalcarnero.

El març del 2016, eldiario.es va revelar una comunicació amb què la reina Letizia va mostrar el seu suport a aquest empresari quan se'l va relacionar amb l'escàndol de les targetes black de Caja Madrid. En un missatge li deia: "Et vaig escriure quan va sortir l'article d'allò de les targetes en la merda de LOC i ja saps què penso, Javier. Sabem qui ets, saps qui som. Ens coneixem, ens estimem, ens respectem. La resta, merde. Un petó, compi-yogui (I miss you)". La reina i López Madrid eren companys en classes de ioga.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: