ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
redacció 20-03-2017
Les dones de Millet i Montull asseguren que elles no sabien res
Tant Marta Vallés com Mercedes Mir declaren que eren els seus marits els que gestionaven els diners del Palau
Fèlix Millet i Jordi Montull, els principals protagonistes de l’espoli del Palau.
Marta Vallés i Mercedes Mir han declarat que elles desconeixien els assumptes econòmics dels seus marits. Tant la dona de Félix Millet com la de Jordi Montull han declarat com a responsables civils a títol lucratiu, una condició a mig camí entre acusat i testimoni. Ambdues van estar acusades durant el període d'instrucció.

Segons Vallés, a casa seva tenien diners i mai no va preguntar al seu marit qui pagava els luxosos viatges, ni tampoc se li va fer estrany que el casament de les dues filles es fes al Palau de la Música, però ha declarat que desconeixia que el seu marit no ho haguera pagat del seu patrimoni.

Així mateix, també ha dit que ella es pensava que les obres a la casa de l'Ametlla també eren a càrrec del patrimoni familiar, doncs ha explicat que eren una família amb prou recursos. A més a més, Vallés ha assegurat que Millet té un caràcter "dificilet", per la qual cosa ella firmava els papers que li deia sense preguntar.

Mercedes Mir, per la seva part, també ha dit que desconeixia que el seu marit es beneficiés del Palau de la Música i que quan Jordi Montull li va dir que anés al notari a firmar uns documents ella ho va fer.

Tant Marta Vallés com Mercedes Mir eren les administradores de les empreses que els seus respectius marits feien servir per cobrar el "bonus il·legal" d'un milió d'euros anual.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: