ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 20-03-2017
Esdevé secreta la peça dels helicòpters del cas Pujol
El magistrat De la Mata manté imputat l'empresari Jorge Barrigón
Un dels aparells de Cat Helicòpters al Port de Barcelona, on tenen la seu i els hangars.
La peça del cas Pujol que s'ocupa de les relacions de la família Pujol Ferrusola amb l'empresa proveïdora de la Generalitat Cat Helicòpters ha esdevingut secreta per ordre del magistrat instructor de l'Audiència Nacional José de la Mata, informa el diari andorrà Altaveu.

A més, De la Mata han decidit mantenir com a investigat el responsable de l'empresa, Jorge Barrigón, que va quedar en llibertat el passat dijous després d'haver estat detingut dimecres per la Policia Nacional. Es va acollir al seu dret a no declarar.

Cat Helicòpters es troba en el punt de mira del cas Pujol per la seva suposa contribució amb el blanqueig de diners del clan. A més, un exsoci de Barrigón ha assegurat que els helicòpters de l'empresa van portar durant anys membres de la família Pujol Ferrusola a Andorra.

Fonts citades per l'Altaveu assenyalen que la UDEF es va endur una gran quantitat de documents de les dependències de Cat Helicòpters, una empresa que continua sota administració concursal.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: