ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
02-02-2017
Quin independentista és “íntim amic” de Mike Pence?
Xavier Vinyals | Foto: 324
El nou vicepresident dels Estats Units, Mike Pence, manté una “íntima amistat” amb Xavier Vinyals, president de la Plataforma proSeleccions Esportives Catalanes i vicepresident del Comitè Olímpic Català (COC). Això és el que afirma el seu pare, Ramon Vinyals, exdiputat d’ERC i membre rellevant de la maçoneria local, en una entrevista publicada al digital directe.cat.

Si aquesta “íntima amistat” es consolida, això vol dir que el moviment independentista català, en la seva estratègia d’internacionalització del procés, disposa d’una valuosíssima connexió amb la Casa Blanca i amb l’actual administració de Donald Trump. Xavier Vinyals va ser durant molts anys el cònsol honorari de Letònia a Barcelona, però l’any passat el ministeri espanyol d’Afers Exteriors li va retirar la credencial (exequàtur), amb l’excusa que durant la passada Diada havia penjat una bandera estelada a la seu del consolat. Xavier Vinyals ho va negar amb vehemència, assegurant que es tractava d’un domicili particular, però el cert és que s’ha quedat sense representació diplomàtica… però, això sí, amb un “amic íntim” a la cúspide de la primera potència mundial.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: