ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
26-02-2017
Qui demana el cessament d’Albert Batlle?
Albert Batlle.
El primer director de la policia autonòmica catalana, Miquel Sellarès, que encara manté un fort ascendent entre sectors d’aquest cos armat, ha escrit un duríssim article al diari tribuna.cat on demana sense embuts la destitució de l’actual director general dels Mossos d’Esquadra, Albert Batlle, a qui titlla d’“impresentable i oportunista”. “Batlle”, afegeix, “és un professional de ‘l'establishment’ sense ètica ni capacitat política i pitjor encara una persona sense escrúpols capaç de mentir i empastifar”. Dies enrere, l’actual director de la policia catalana va manifestar que si un jutge ho ordenava, els mossos procedirien a la detenció de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell.

Independentista convençut, Miquel Sellarès, que actualment és president del Centre d’Estudis Estratègics de Catalunya (CEEC), també ha aprofitat la plataforma mediàtica de tribuna.cat per criticar amb paraules gruixudes l’exconseller de Presidència, Francesc Homs, a qui considera el culpable de la filtració de les suposades irregularitats econòmiques en el centre de documentació política que va dirigir durant anys. Segons Miquel Sellarès, “la màfia de xitxarel·los de Quico Homs fan el joc i la feina a les clavegueres de l'estat d’una manera irresponsable”.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: