ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
03-02-2017
On vol moure peça el cervell de BCN World?
Xavier Adserà, durant una entrevista concedida a Els Matins de TV3 el 2014 | Foto: TV3

L'empresari tarragoní Xavier Adserà, que va ser impulsor -juntament amb Enrique Bañuelos- de la formulació original del macroprojecte d'oci BCN World com a conseller delegat de Veremonte, té Cuba en el seu punt de mira.

Segons revela Bolsamanía, Adserà va registrar a Londres el passat mes d'octubre la firma Adequita Capital per assessorar, finançar i concebre projectes “complexos”, entre els quals hi ha un luxós resort de nom Jibakoba, ubicat al nord de Cuba, entre l'Havana i Varadero.

Les expectatives de negoci privat relacionades amb l'illa han florit arran de la millora de les relacions entre el règim cubà i l’anterior administració dels EUA. La mateixa informació explica que Bañuelos no acompanya Adserà en aquesta iniciativa, en la qual el tarragoní figura com a accionista únic. La seva darrera experiència conjunta, després del cas sonat d'Astroc, ha estat el fiasco de BCN World.

Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: