ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 02-09-2016
Podem combat a Blanes el relat de l'ANC sobre sanitat
Adduint que "Mitja veritat és una mentida", dirà la seva a tocar d'on s'instal·la la campanya de les creus
| Foto: Podem
Podem ha decidit combatre sobre el terreny les manipulacions sobre la sanitat que atribueix a l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Aquesta entitat independentista trasllada aquest divendres a Blanes la seva campanya "Un estat mesquí", caracteritzada per la plantada de creus en l'espai públic per culpar Espanya de les deficiències del sistema de salut català. El partit morat, com explica el seu líder a Catalunya, Albano Dante Fachín, muntarà a tocar de les creus una contracampanya perquè consideren que l'ANC "amaga de manera expressa una part important de la realitat": la responsabilitat principal del Govern de la Generalitat en el debilitament de la sanitat catalana.

Podem ja va denunciar una "barroera manipulació" per part de l'ANC quan, el passat mes de juliol, es va engegar la campanya de les creus a Vic. Aquesta es basa en la instrumentalització de les paraules que l'exdirector de l'Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso, va expressar en la seva conversa amb el ministre Jorge Fernández Díaz: "els hem destrossat el sistema sanitari". La frase, aïlladament i literal, vol dir una cosa, però en el seu context -l'escomesa d'Antifrau contra les irregularitats del cas Innova i del cas de Ramon Bagó- significa quelcom ben diferent.

Segons anuncia ara Albano Dante, Podem difondrà el seu parer amb un document explicatiu titulat "Mitja veritat una mentida", que acusa l'ANC d'utilitzar la sanitat catalana "per objectius molt diferents als del bé comú", per haver assenyalat només un dels "agressors", referint-se al PP, i haver obviat la responsabilitat de CiU i el PSC.

 
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: