ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 13-01-2016
El nou director de Catalunya Ràdio era soci del president de la Generalitat
Carles Puigdemont i Saül Gordillo administraven Doble Utopia SL
Els dades de Doble Utopia SL a Infocif
El periodista Saül Gordillo, a qui es proposa aquest dimecres com a nou director de Catalunya Ràdio, va ser soci del nou president del Govern de la Generalitat, Carles Puigdemont: tots dos consten com a administradors de Doble Utopia SL, constituïda fa una dècada.

Aquesta societat va rebre 16.000 euros de subvenció per part de Presidència de la Generalitat el 2006, l'any que Puigdemont va esdevenir diputat al Parlament. Actualment, i des de fa anys, sembla que Doble Utopia SL no desenvolupa cap activitat.

Gordillo, que des del 2011 era el cap de continguts digitals d'El Periódico de Catalunya, també té en comú amb Puigdemont un passat a El Punt, com a director de les edicions d'El Maresme i el Vallès Occidental, i a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), com a director del 2007 al 2011, quan ERC menava la Secretaria de Mitjans de la Generalitat. Ara assumirà la direcció de Catalunya Ràdio, que va quedar vacant des de la destitució, el juliol, de Fèlix Riera, militant d'Unió.

D'altra banda, sona el nom del periodista Eduard Voltas com a futur director de TV3. El càrrec l'ha ocupat els darrers anys Eugeni Sallent, qui ha rebut la remuneració més alt de la Generalitat: gairebé 165.000 euros bruts.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: