ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
Redacció 11-12-2015
El jutge Vidal omet CDC a la llista de partits amb processats per corrupció
El candidat d'ERC a senador només inclou a PP, PSOE, C's i Unió
| Foto: La2
En una compareixença pública, aquest dijous, el jutge Santiago Vidal, inhabilitat durant tres anys per haver participat en la redacció d'un esborrany de constitució catalana i ara candidat a senador d'ERC, s'ha referit als processats per corrupció que tenen partits com el PP, el PSOE, C's i Unió, però ha omès els de Convergència Democràtica (CDC).

Referint-se als indults, Vidal ha assenyalat que la majoria es concedeixen al PP i al PSOE, xifrant-ne els processats, respectivament, en 291 i 69, i ha afegit que C's en té un ("perquè encara no ha tocat poder", ha dit) i Unió ("tan petit" i "a punt de desaparèixer") en té 11.

En canvi, per bé que s'ha referit al cas del Palau de la Música -citant Fèlix Millet- i al cas Pretòria, que esquitxen Convergència d'allò més, ha evitat, en aquesta repassada, referir-se específicament a CDC, partenaire d'ERC a Junts pel Sí, com un partit amb encausats i condemnats, malgrat la situació de figures com l'expresident Jordi Pujol, Lluís Prenafeta, Macià Alavedra o Xavier Crespo.

Així mateix, Vidal ha recordat que cap cas esquitxa ERC.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: