ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
14-09-2015
Quina relació té Lluís Llach amb el Senegal?
Lluís Llach amb Albert Om al programa El Convidat, de TV3.
Lluís Llach ha dit que si els partidaris de la independència no aconsegueixen la majoria absoluta aquest 27-S se n’anirà al Senegal, però, en realitat, en els últims anys ha viscut a cavall entre aquest país africà i Catalunya.

Fins i tot, Albert Om va haver de viatjar el setembre passat al Senegal per entrevistar a Lluís Llach pel programa El Convidat, ja que el cantautor de Verges el va rebre a la casa que té a Palmarin, a la regió de Sine Saloum, al sud de Dakar. L’any passat va viure al Senegal gairebé sis mesos.

A Palmarin, una comunitat de cultura serer, minoritària al Senegal, la Fundació Lluís Llach hi porta a terme dos projectes sobre pesca sostenible i formació d’escolars en informàtica.

En un article a El País, Elvira Lindo va retreure a Llach que digués que se n’aniria al Senegal si no guanyaven els independentistes, fet que ha aprofitat el cap de llista de Junts pel Sí a Girona per treure rendiment polític de la ficada de pota de l’escriptora gaditana, ja que és coneguda la seva relació de fa anys amb el Senegal.

El que ja no és tan conegut és que, en aquell país, Llach també ha fet estada a The Rhino Resort, un luxós centre hoteler de Saly, una ciutat de la costa senegalesa, entre Dakar i Palmarin. Un dels accionistes de The Rhino Resort és Sandro Rosell, expresident del Barça. L’establiment presumeix de les celebritats que hi han fet estada, entre les quals hi ha el mateix Sandro Rosell, Lionel Messi, Bojan Krkic, ... i Lluís Llach, el senegalès.

 

Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: