ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
30-01-2015
Fiscalia demana l’expulsió del jutge Vidal de la magistratura
El promotor de l’acció disciplinària també demanava tres anys de suspensió de feina i sou
El magistrat Santiago Vidal
La Fiscalia ha proposat al Consell General del Poder Judicial que imposi al magistrat de l’Audiència de Barcelona, Santiago Vidal, la sanció disciplinària més greu, l’expulsió de la carrera, per participar a la redacció de l’esborrany de la constitució per a Catalunya, segons fonts fiscals reproduïdes per diverses agències d’informació.

El promotor de l’Acció Disciplinària de l’òrgan de govern dels jutges, Jesús Fonseca-Herrero proposava com a possibles sancions: la suspensió de feina i sou durant tres anys o la seva expulsió definitiva de la carrera per les dues infraccions molt greus per les quals se l’acusa.

Vidal està acusat de vulnerar el deure bàsic de fidelitat a la Constitució i l’ordenament jurídic. I de vulnerar el règim d’incompatibilitats del personal al servei de l’administració pública.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: