ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
14-05-2014
La situació del magistrat Vidal “no és greu, en aquest moment"
El CGPJ nega que vulgui “criminalitzar” cap jutge per la qüestió catalana
El magistrat Santiago Vidal
“No es tracta d’una situació greu, almenys en aquest moment”, ha estat la puntualització que ha fet el president del Consell General del Poder Judicial, Carlos Lesmes, per apagar unes brases que estan ben roentes des que l’ens dels jutges va citar el magistrat de l’Audiència de Barcelona, Santiago Vidal, per declarar el proper 19 de maig en un procediment informatiu. El motiu de la citació: haver preparat l’estudi, d’esquena al CGPJ, d’un esborrany de Constitució catalana.

El diputat d’ERC al Congrés, Joan Tardà, ha preguntat aquest dilluns a la cambra per la “criminalització” que pateix el magistrat des que fa dues setmanes es va conèixer que s’havia reunit amb companys de professió per impulsar una carta magna catalana i que havia signat el manifest dels jutges favorable al dret a decidir.

El CGPJ “no té cap voluntat de criminalitzar Vidal ni cap jutge espanyol”, ha replicat Lesmes, per afegir que “a dia d’avui només hi ha una informació prèvia, una actuació ordinària”.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: