ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
P. Alegre 09-10-2013
Un vídeo d'exiliats espanyols triomfa a Youtube
En 4 dies més de 200.000 persones han visualitzat l'emotiu vídeo, en el qual dos joves emigrants tornen a les seves cases

La crisi econòmica que viu Espanya des de fa sis anys ha empès a molts joves i no tan joves a emigrar a l'estranger per poder trobar una feina. Una productora ha creat un vídeo que ha pujat a Internet amb el qual vol homenatjar a "tots els que vau sortir i als quals us vau quedar per lluitar pel canvi". A ells els dedica "l'emoció d'una mare quan torna a abraçar el seu fill".


El vídeo, titulat 'LA SORPRESA: Dedicat a tots els que estan lluny', narra el retorn de dos joves valencians a la seva casa després de dos anys fora. Una càmera els acompanya en el moment de retrobar-se amb els seus pares i enregistra l'emotiu moment. Després, un mes més tard, els protagonistes tornen a aparèixer per mostrar el comiat.

 

"Desafortunadament, el nostre bitllet és d'anada i volta. Polítics, banquers i empresaris especuladors han fet que el nostre país no pugui donar-nos una oportunitat. Hem de tornar a sortir. Així que, vosaltres que ens negueu el futur, us recordem aquestes llàgrimes tan amargues", diu una veu en off mentre es veuen les imatges del comiat.


El vídeo acaba amb imatges de Fátima Báñez, Emilio Botín, Mariano Rajoy, Luis Bárcenas i Soraya Sáenz de Santamaría fent declaracions. L'enregistrament està tenint un gran èxit, amb més de 200.000 reproduccions des que es va pujar a Youtube el 5 d'octubre, per mostrar una emotiva realitat que afecta a molts espanyols.

Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: