ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
22-03-2013
Quin periodista fa pactes amb el govern de la Generalitat?
Jordi Barbeta, redactor en cap de política del diari La Vanguardia. En declaracions a Rac-1, l’emissora del grup Godó, Barbeta va explicar que va saber que el consell executiu de la Generalitat es reuniria el dissabte, en secret, al Palau de Pedralbes i que, quan el divendres es va posar en contacte amb una font governamental, se li va proposar que no publiqués res fins diumenge i, en contrapartida, se li donarien detalls de com havia anat la reunió.

La Vanguardia va publicar en exclusiva aquesta informació en l’edició de diumenge. Per cert, també va publicar fotografies de la reunió del consell executiu, en les quals s’hi podien veure tots els consellers amb una única excepció: Quico Homs, el seu portaveu. Davant aquest fet, entre els periodistes dels altres mitjans hi ha la sospita, fonamentada, que Homs es va aixecar i ell mateix va prendre les fotografies que després va publicar La Vanguardia en exclusiva. Quan se li va preguntar per aquesta qüestió en una roda de premsa, Quico Homs ni ho va confirmar ni ho va desmentir. Quan se li va preguntar a Barbeta en el programa de ràdio, tampoc va precisar qui va fer les fotografies. Tan increïble com lamentable.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: