ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
18-02-2013
Quina patronal ha viscut amb incomoditat l'acte 'Anem per feina' de Foment? 
La Cecot, que aplega els empresaris de Terrassa. Es tracta d'una de les organitzacions més emblemàtiques de la producció catalana. El seu president, Antoni Abad, pertany a la cúpula de Foment, on manté posicions distants amb el sector majoritari. A Abad se'l considera (com, en general, a la Cecot) molt proper a CiU, i d'aquí han sorgit tensions amb la junta de Joaquim Gay de Montellà. Al llarg de les darreres setmanes, quan es negociava amb les altres entitats com la Cambra de Comerç i el Cercle d'Economia, perquè s'afegissin a l'Anem per feina, Abad va ser l'únic membre de la direcció que va mostrar la seva fredor per l'enfocament de la iniciativa. Curiosament, un dels oradors de dijous passat va ser Eusebi Cima, ara president de Fepime, la petita i mitjana empresa agrupada dins de Foment, i que va ser president de la Cecot. 
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: