ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
17-07-2012
Vaga general a RTVV en protesta per l’ERO que farà fora 1.300 persones 
-
La plantilla farà una aturada els dies 27 i 28 de juliol. Treballadors es concentren a la porta del centre de produccions de Burjassot i assenyalen els directius com a responsables de la retallada 
El comitè d'empresa de Ràdiotelevisió Valenciana (RTVV) ha convocat dos dies de vaga general per als pròxims 27 i 28 de juliol en protesta per l'ERO anunciat per la direcció i que afectarà 1.295 treballadors, d'una plantilla de 1.695 treballadors, segons que han confirmat fonts sindicals. La proposta d'ERO va ser comunicada dilluns al comitè, que va impedir l'emissió de l'informatiu del migdia en ocupar el control de realització i el plató per llegir un comunicat en senyal de protesta. La policia es va personar a les instal·lacions per evitar que els treballadors fessin el mateix amb l'informatiu del vespre. La direcció de RTVV va anunciar que obrirà expedient sancionador i que analitza els fets per si poguessin constituir delicte.

El calendari de protestes continuarà el dijous 19 quan els treballadors de RTVV participaran en la manifestació convocada pels professionals del sector públic. Durant aquest dimarts, alguns centenars de persones s’han concentrat a les portes del centre de produccions de la cadena a Burjassot per mostrar el seu rebuig a l'ERO i assenyalar els directius com els únics responsables de la situació que viu actualment RTVV. El futur de Canal 9 i Ràdio 9, i els altres mitjans del grup, com a mitjans públics sembla una quimera amb la destralada que hi aplicarà el Govern d’Alberto Fabra.  
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: