ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
27-07-2012
On s’imprimeix ‘La Vanguardia’ mentre els treballadors de Cre-A estan de vaga? 
Principalment, a Girona, Manresa, Saragossa i Castelló. Els treballadors de la rotativa de La Vanguardia, l’empresa Cre-A, van iniciar el dilluns d’aquesta setmana una vaga indefinida em protesta pels acomiadaments que el grup Godó ha dut i vol dur a terme, que és continuació de la que anteriorment van estar fent de tres dies per setmana. Durant els dies que la plantilla de Cre-A no treballa, el diari s’ha imprés igualment tot i que la diferència és notòria perquè surt amb moltes menys fotografies en color i les habituals pàgines salmó del quadernet central surten com la resta del rotatiu. El grup Godó ha contractat per sabotejar la vaga dels treballadors de la seva rotativa, les d’altres diaris però, segons fonts del comitè d’empresa, destaquen les d’El Punt, Regió 7, El Heraldo de Aragón i Mediterraneo, capçalera aquesta darrera que pertany al gup Z, que s’han prestat a fer d’esquirols en la protesta del personal de Cre-A. 
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: