ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
12-07-2012
Juan Cotino torna a expulsar una diputada de Compromís de les Corts valencianes 
-
Fa fora de l'hemicicle Mireia Mollà, a qui acusa de desqualificar el conseller Castellano, extrem negat per la parlamentària. Al febrer el president de les Corts va fer el mateix amb Mònica Oltra. En canvi, una desena de diputats del PP imputats per corrupció s'asseuen sense problemes a la cambra 
El concepte de democràcia del PP valencià és, com a mínim, peculiar. Mentre que una desena de diputats de la formació conservadora estan imputats per escàndols de corrupció i, de moment, seuen impúnement a les Corts, el nivell de tolerància del president de la Cambra, Juan Cotino, envers l’oposició i, sobretot, les diputades de Compromís és notablement més baix. Si el proppassat 15 de febrer ja va expulsar de l’hemicicle Mònica Oltra, aquest dijous ha fet el mateix amb Mireia Mollà [a la imatge]. Els fets han passat durant la compareixença del conseller de Governació, Serafín Castellano, per donar explicacions sobre els incendis de fa uns dies a Cortes de Pallàs i Andilla. El conseller ha dit que Compromís havia presentat esmenes al pressupost perquè es retiressin 3,5 milions per a prevenció d’incendis, i Mollà, des del seu escó, li ha dit que era mentida.

A partir d’aquí, Cotino ha cridat dues vegades a l’ordre a Mollà, demanant-li que retirés les suposades desqualificacions, petició que no ha correspost la diputada d’esquerres amb l’argument que no havia pas atacat el conseller, sinó que havia dit que el que deia era mentida. Finalment, Cotino l’ha acabat expulsat, indignant els diputats de l’oposició i provocant, també, que en un darrer terme la resta de membres del grup de Compromís també hagin deixat l’hemicicle. El proppassat febrer Mònica Oltra també va ser víctima de la imposició de Cotino, que la va expulsar de les Corts perquè va presentar-s’hi amb una samarreta on podia llegir-se No ens falten diners, ens sobren xoriços
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: