ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
24-07-2012
El PP balear crea un pla integral de turisme sense pressupost
-
El president José Ramón Bauzá va presentar dilluns a empresaris del sector i responsables polítics un pla sense cap dotació econòmica, tot i que va garantir que elhi adjudicarà diners “amb vista al futur”
El president balear José Ramón Bauzá [a la imatge] va presentar dilluns, juntament amb el conseller de Turisme de les Illes, Carlos Delgado, un nou pla integral de turisme que no té cap dotació econòmica adjudicada, segons informa dbalears.cat. Davant d’empresaris del sector i responsables polítics, el Govern del Partit Popular va mostar un document elaborat per l’Agància de Turisme Balear (ATB) que marca un full de ruta per als quatre propers anys, “consenuat amb el sector”, i que “ara s’haurà de dotar econòmicament amb vista al futur”, en paraules de Bauzà.

El conseller de Turisme va destacar la concreció del pla, tot i no tenir cap partida pressupostària adjudicada, que disposa d’un calendari fins final d’any, i va assegurar que “no m’agrada vendre teories si no hi ha una pràctica al darrere”. No li serà senzill, però, posar el pla en pràctica si no disposa de recursos per fer-ho.

El nou document va contentar la Federació Hotelera de Mallorca (FEHM) i els empresaris que van assistir a a presentació, malgrat van demanar al Govern una major concreció i l’assignament de pressupost “perquè el pla sigui eficaç”, en paraules d’Inma de Benito, gerent de la FEHM. 

El pla busca que balears “sigui atractiva els 365 dies de l’any”, en paraules del cap de l’Executiu.També pretén recuperar el lidetarge turístic de les Illes i fomentar la competitivitat, mitjançant la col·laboració pública i privada com un dels eixos fonamentals. Segons explicà el conseller Delgado, el pla “neix amb la vocació de donar resposta als nous reptes que afronta el Govern sobre el present i el futur de la gestió pública en matèria turística, en un entorn macroeconòmic marcat per la incertesa i la inestabilitat econòmica”.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: