ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
26-07-2012
Centenars de treballadors públics protesten davant l’Ajuntament de Palma contra les retallades  
-
Nodrida representació dels Bombers i d'empleats de l'EMT en una protesta en què es demana la dimissió del batlle, Mateu Isern (PP). La tisorada afecta més de 2.200 persones del consistori 
Imatge: @oscarcere
Al voltant de 500 persones s’han concentrat aquest dijous al matí a la plaça de la Cort de Palma per, aprofitant la celebració d’un ple municipal al Consistori, protestar contra el reguitzell de retallades de l’Administració pública que els colpejarà directament. Desenes de treballadors públics han accedit al vestíbul de l’Ajuntament per intentar accedir a la sala de plens, moment en què els han aturat agents policials. Posteriorment, el batlle de Palma, el conservador Mateu Isern (PP), s’ha reunit amb alguns dels empleats concentrats i els ha reconegut que les mesures que els afecten, com l’increment de la jornada laboral i la reducció salarial, són “injustes, però absolutament necessàries en aquest moment”.

Durant la mobilització, que ha comptat amb una nodrida representació de treballadors de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) –que recentment han convocat dues jornades de vaga- i dels Bombers, s’han cridat consignes contra les tisorades, s’ha demanat la dimissió d’Isern i s’ha reclamat que “retorni els doblers robats”. Els concentrats han avisat que la “guerra” arribarà i que estan preparats per lluitar pels seus drets. Les diverses mesures que tirarà endavant l’Ajuntament de la capital de Mallorca afectaran 2.250 empleats de diverses àrees del Consistori.  
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: