ElTriangle.eu - Diari digital d'informaciˇ, anÓlisi i opiniˇ

ElTriangle.eu - Diari digital d'informaciˇ, anÓlisi i opiniˇ

CATAL└ CASTELL└
30-06-2012
La 'corpo' planteja aplegar les redaccions de TV3 i Catalunya RÓdio
-
El Consell de Govern de la Corporaciˇ Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha encarregat –per un import de 180.000 euros– la realitzaciˇ d’un estudi que avali la integraciˇ de les redaccions de TV3 i de Catalunya RÓdio
El Consell de Govern de la Corporaciˇ Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha encarregat l’elaboraciˇ d’un estudi sobre la conveniŔncia d’unificar les redaccions de TV3 i de Catalunya RÓdio. L’objectiu principal Ús que aquest dictamen contradigui el que es va fer fa alguns mesos per encÓrrec de l’anterior Consell de Govern i que desaconsellava aquesta mesura. Com en aquella ocasiˇ, ara es tracta que qui faci aquest encÓrrec tambÚ arribi a la conclusiˇ que l’adjudicatari persegueix, Ús a dir, destacar els avantatges d’aquesta alternativa. Si el primer estudi va costar 100.000 euros, ara ha estat adjudicat per 180.000.

La possibilitat de la unificaciˇ de les dues redaccions ja va comenšar a albirar-se al Parlament en l’šultima sessiˇ de la comissiˇ de control de la Corporaciˇ Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). El diputat del PP Santi RodrÝguez va preguntar al president del Consell de Govern de l’ens, Brauli Duart, «com estava la qŘestiˇ de la integraciˇ de les redaccions de TV3 i de Catalunya RÓdio». Semblava una interpel·laciˇ innocent, per˛ no ho era. Cal recordar que el PP, a la Diputaciˇ de Barcelona, Ús responsable de l’Órea de mitjans de comunicaciˇ i que ja hi ha plantejat la integraciˇ de les redaccions de COM-RÓdio i de la Xarxa de Televisions Locals. Aix˛, si es fes, podria comportar l’acomiadament del 25% de la plantilla sumada d’aquests dos mitjans.

Duart va respondre que «aquesta Ús una proposta que no s’ha estudiat per˛ que es podria preveure en el marc de l’acord sobre el contracte programa». Duart va dir-ho minuts desprÚs que els representants dels treballadors de TV3 i de Catalunya RÓdio li entreguessin la seva proposta de contracte programa, on no hi havia cap referŔncia a aquesta possibilitat. Aquesta afirmaciˇ del president del Consell de Govern ha generat un considerable estat d’alarma a les diferents empreses de la CCMA. Sobretot perquŔ, amb posterioritat a la sessiˇ parlamentÓria, un alt directiu de la CCMA va confirmar-ho verbalment en cercles interns.

*Aquesta informaciˇ la trobarÓs complerta al setmanari EL TRIANGLE que estÓ als quioscos.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: