ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
15-06-2012
El pelegrí Carlos Dívar
-
Un cop s’han posat al descobert les seves luxoses estades a Marbella i els caps de setmana llargs que ha passat en una dotzena de ciutats espanyoles, es multipliquen els rumors sobre els seus viatges a l’estranger 
En els últims quatre anys, des que va ser nomenat president del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), Carlos Dívar ha fet 20 estades de caps de setmana de quatre dies a Puerto Banús (Marbella), per les quals l’òrgan de govern dels jutges ha pagat despeses per valor de prop de 13.000 euros; però fa poc s’ha descobert, gràcies al vocal José Manuel Gómez Benítez, que també ha passat una dotzena de caps de setmana llargs en altres ciutats, entre les quals hi ha Barcelona, amb un cost de més de 15.000 euros.

En els cercles judicials madrilenys s’explica que, com a president del CGPJ i del Tribunal Suprem, Dívar també ha fet viatges a l’estranger, dels quals ningú no n’ha fet referència, i es recorda que és un incansable pelegrí que ha estat en santuaris, catedrals, ciutats santes i altres llocs de culte religiós que no tenen res a veure amb la pecaminosa Marbella, si bé se suposa que aquests desplaçaments els pagaria de la seva butxaca.

En la seva vida, Dívar ha fet una trentena de pelegrinatges a Terra Santa, la meitat per la ruta de l’Èxode, que travessa Egipte i Israel, a la tornada de les quals acostumava a repartir rosaris entre els col·laboradors.

Fa anys, quan era jutge de l’Audiència Nacional, es va salvar d’un atemptat amb cotxe bomba d’ETA perquè aquell dia, un 13 de maig, festivitat de la Mare de Déu de Fàtima, el seu xofer va canviar el recorregut habitual. Dívar sempre ha atribuït aquest fet a la intercessió de la Verge de Fàtima. Per aquest motiu, en el cercles judicials també es comenta que ha peregrinat al santuari portuguès on es venera aquesta verge, tot i que, d’això, no n’hi ha constància. 
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: