ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
21-05-2012
Tanca Latincom 
-
Comencen les retallades a COM Ràdio, l’emissora tutelada per la Diputació de Barcelona, amb la supressió de la programació pensada per a la comunitat llatinoamericana que s’emetia per ona mitjana 
COM Ràdio acaba de tancar Latincom, uns programes culturals i d’entreteniment pensats per a la comunitat llatinoamericana de Catalunya que s’emetien a través de la freqüència 882 d’ona mitjana. La mesura afecta tres treballadors. El personal de l’emissora tem que, a partir d’ara, comencin les retallades de debò, amb la supressió de més programes i llocs de treball, que tindrien el seu punt àlgid abans del període de vacances d’estiu. Als empleats d’alguna productora se’ls ha aconsellat que agafin les vacances ara, perquè, a l’agost, ja no treballaran per COM Ràdio, segons expliquen fonts de la cadena.

Arran del pacte entre CiU i el PP per governar la Diputació de Barcelona, com a director de COM Ràdio es va nomenar el periodista gironí Rafael de Ribot, proper a Convergència i de sensibilitat independentista, i, posteriorment, com a cap d’informatius, els populars hi han col·locat Pablo Planas, fins fa uns mesos director de Libertad Digital, de Federico Jiménez Losantos. Planas coneixia COM Ràdio de feia temps perquè participava en les seves tertúlies, en les quals s’expressava en castellà.
 
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: