ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
17-05-2012
Quina exconsellera convergent posa a caldo Duran Lleida?  
Carme-Laura Gil. L'exconsellera d'Ensenyament ha escrit en el seu bloc que Duran Lleida ha perdut el tren de la història des de fa anys perquè creu que Catalunya ha canviat molt els darrers deu anys, i el dirigent d'UDC encara no se n'ha adonat. Per Gil, Duran s'ha tancat en un missatge conservador que té elements amenaçadors, però que és l'últim recurs. En canvi, l'exconsellera, adscrita als sectors més sobiranistes de CDC, considera que el president Artur Mas sí que ha copsat la transformació produïda en la societat catalana. 
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: