ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
15-05-2012
Quin càrrec ha perdut Narcís Serra? 
El de president del patronat de la Fundació Centre d’Estudis i Documentació Internacionals a Barcelona (CIDOB). L’exministre de Defensa i alcalde de Barcelona durant tres anys (1979-1982), seguirà sent membre del patronat de la institució, però el càrrec de president estarà ara en mans de Carles Gasòliba, antic diputat al Congrés i al Parlament Europeu per CiU i senador entre el 2004 i el 2008. El canvi de color de les administracions es nota en tots els àmbits. I és que Serra també va perdre la presidència del patronat del MNAC fa uns mesos, en benefici de Miquel Roca.  
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: