ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
07-05-2012
EUPV denuncia les martingales dels projectes de Santiago Calatrava
-
Esquerra Unida del País Valencià ha tingut accés als detalls de les obres de Calatrava al País Valencià, pels que ha cobrat un mínim de 94 milions d’euros en comptes a Suïssa
Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) va tenir accés la setmana passada als documents en que es detallaven les despeses que el govern valencià va tenir durant vint anys per projectes realitzats per l’arquitecte Santiago Calatrava [a la imatge], entre ells la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Segons aquests documents, només en el projecte de la capital del Túria, que ha costat 1.100 milions d’euros, 625 més dels pressupostats, Calatrava s’ha embutxacat 94 milions d’euros en diferents factures, remeses al compte de Suïssa de l’arquitecte. Tant el cost dels edificis com el seu sobrecost han molestat als ciutadans valencians, que veuen com molts dels edificis o no estan acabats, o no compleixen amb la funció per la que van ser dissenyats, o tenen errors estructurals, com goteres, o alts costos de manteniment.

Per denunciar aquesta situació, en la que el gran beneficiat ha estat l’arquitecte favorit del Partit Popular, i el gran perjudicart el contribuent, EUPV ha obert una pàgina web en que denúncia les martingales i bunyols urbanístics perpretats per Calatrava. La web ha tingut força repercussió a les xarxes socials i també explica dades del projecte Àgora, que ha costat més de cent milions i encara no s'ha acabat, i del Centre de Convencions de Castelló.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: