ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
14-05-2012
Estudiants del Campus Mundet ocupen el rectorat de la UB
-
Diversos centenars d’estudiants s’han manifestat pel centre de Barcelona, han irromput al rectorat de la UB i han llegit un manifest
Uns quants centenars d’estudiants, cin-cents segons la Guàrdia Urbana, s’han manifestat dilluns pel centre de Barcelona, passant per la plaça Catalunya, on hi ha el moviment 15-M, fins arribar a la seu central de la Universitat de Barcelona (UB), a la plaça Universitat, en defensa de la universitat pública i de qualitat, en contra la pujada de taxes i per reclamar la segona convocatòria d’exàmens, anul·lada l'any passat per adaptar-se al pla Bolonya. A la plaça Universitat han llegit un manifest en defensa de les seves reclamacions.

Després s'han desplaçat cap a l’edifici històric de la UB, han irromput al rectorat [a la imatge], que han ocupat durant una hora, mentre llegien el comunicat on es defensen les seves reivindicacions i es proposen recomanacions i alternatives a l’augment de taxes i les retallades de serveis. Han aconseguit que els escoltéssin el vicerector de Política Acadèmica i de Qualitat, Gaspar Rosselló, i la vicerectora d'Estudiants, Gemma Fonrodona, que també han explicat la seva posició als estudiants un cop aquests han acabat la lectura del manifest. 
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: