ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
09-05-2012
Els ciutadans balears creen una plataforma antipeatges
-
Mallorca Lliure de Peatges es constitueix en una reunió amb més de 150 persones i el seu principal objectiu serà aconseguir la gratuïtat del túnel de Sóller 
La campanya #novullpagar iniciada a Catalunya ha creuat el Mediterrani i ha arribat a Balears. Des de fa una setmana, membres de la plataforma Albaïna, que el proppassat 12 d’abril van entregar 1.819 instàncies exigint la subvenció del túnel de Sóller [a la imatge], creuen el peatge del túnel sense pagar per reivindicar que el govern balear no abona des de fa un any i mig la subvenció que els residents de la vall reben per la utilització del túnel. Dimarts van convocar diverses entitats i associacions de Sóller i la resta de la illa per constituïr la plataforma cívica Mallorca Lliure de Peatges.

En una reunió amb més de 150 persones es va acordar lluitar unitàriament per aconseguir la gratuïtat del túnel de Sóller i adherir-se al proper #novullpagar massiu previst per al dia 20 de maig. Per a tal efecte, a les dotze del migdia una caravana de cotxes partirà de Sòller i una altra de Bunyola per tal de trobar-se al peatge del túnel alhora. A banda del túnel de Sòller, a Mallorca hi ha una altra carretera, la de Manacor, que està afectada per un peatge a l’ombra, que el Consell paga a l’empresa que va millorar la via en funció del nombre de vehicles que hi passen.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: