ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
25-05-2012
100 persones eviten el desnonament d’una família d’invidents a Mataró 
-
La família, de quatre membres, ha vist com el BBVA no acceptava cap de les propostes per continuar vivint al seu habitatge 
La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca ha sumat un nou èxit. Al voltant de 100 persones s’han concentrat aquest matí a Mataró i han aconseguit aturar el desnonament d’una família de quatre persones (Dolors Carmona i Mounir Attou, i els seus dos fills, Naira i Víctor), de les quals tres són invidents. Els activistes s’han mobilitzat al carrer Cantigas, al barri del Palau, on resideix la família, que va començar a tenir problemes amb el banc, en aquest cas el BBVA, el 2009, després que els dos adults perdessin la feina que tenia a l’ONCE.

Des d’aleshores han negociat amb l’entitat per trobar una sortida i poder seguir pagant la hipoteca, però des del BBVA s’han mostrat inflexibles i, segons ha dit la PAH, no ha acceptat cap alternativa, ni el lloguer social que li han plantejat. La concentració d’aquest divendres ha provocat que, finalment, el jutjat hagi enviat una notificacio anunciant que suspenia, com a mínim temporalment, el desallotjament. Segons ha declarat Juan Sánchez, portaveu de la PAH de Mataró, ha declarat que el fet que la família fos invident afegia més dramatisme al desallotjament. Des del seu naixement, ara fa dos anys i mig, la PAH ja ha aturat uns 250 desnonaments.  
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: