ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
20-04-2012
Més de 4.000 persones recolzen a la xarxa la continuïtat de Mònica Terribas a TV3
-
Un recull de signatures a la plataforma Actuable està en contra de les retallades a la Corporació i demana que es mantingui Terribas i el model de qualitat consolidat per la directora
La reforma de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) està portant molta cua, tant per les retallades que s’estan imposant a l’ens com per la substiució de la directora de TV3, Mònica Terribas, ja que el qui havia de ser el seu successor, Ramon Rovira, ha renunciat a rellevar-la. En contra de les retallades imposades per CiU i PP, com la reducció del Consell de Govern, que en deixa fora ERC, ICV i SI, la reducció en un 15% del pressupost o la disminució i eliminació progressiva de la publicitat a Catalunya Ràdio i TV3, un grup de ciutadans vol que Mònica Terribas segueixi al capdavant de la la televisió catalana com a bastió en contra dels desmantellament dels mitjans públics catalans.

Han obert una recollida de signatures a la plataforma Actuable en la que demanen la continuïtat de Terribas al capdavant de TV3 per tal de frenar aquest desmantellament que, evidentment, afavorirà les emissores privades com 8tv o RAC1, ambdues del grup Godó, fidel a CiU, ja que merma les capacitats dels mitjans de comunicació públics catalans.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: