ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
27-04-2012
Imputades a Tarragona cinc persones més per la vaga general
-
Dues són membres de CGT, dues de CNT i una de l’Assemblea de la Universitat Rovira i Virgili. Els imputen delictes de desordres públics i contra la seguretat del trànsit. 70 persones es manifesten en contra la repressió a la ciutat
Els Mossos d’Esquadra van imputar dimecres cinc persones més, que se sumen als dos detinguts la setmana passada, per fets succeïts durant la vaga general del 29 de març, segons Pobleviu.cat. Els agents de policia van anar-los a buscar als seus domicilis per lliurar-los la citació dels jutjats però tan sols van trobar-ne dos a casa seva. Dels cinc imputats dos són membres del sindicat CGT, dos de CNT i la cinquena persona pertany a l’Assemblea de la la Universitat Rovira i Virgili (URV). A tots ells els imputen delictes de desordres públics i contra la seguretat del trànsit i haurien estat identificats durant el matí del dia 29 de març. Dijous a la tarda un dels imputats, delegat de CGT, ha passat a disposició judicial però no ha volgut declarar davant del jutge d’instrucció número 3 de Tarragona i ara s’obrirà la investigació. L’altre imputat que ha estat avisat declararà divendres a la tarda i es tramitarà una ordre de crida i cerca per les altres tres persones.

Dijous al vespre una setantena de persones es van concentrar al centre de Tarragona per donar suport als imputats. El secretari general de la CGT a Tarragona, Andrés Luque, va fer una crida per seguir amb la lluita social i sindical i l’advocada dels detinguts va explicar la situació als presents. Amb aquestes cinc noves acusacions, ja són divuit les persones imputades per accions durant la vaga general del 29 de març al camp de Tarragona.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: