ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
19-04-2012
Encalla el relleu de Mònica Terribas a TV3
-
Ramon Rovira refusa l'oferta per dirigir la televisió nacional i seguirà al Banc Sabadell. La decisió trastoca els plans del Govern de Mas i allargarà els canvis algunes setmanes
Quan tot apuntava que Ramon Rovira tornaria a TV3 per convertir-se en el substitut de Mònica Terribas a la direcció de la cadena, l’actual director de comunicació de Banc Sabadell ha decidit refusar la proposta, trastocant els plans del Govern d’Artur Mas per a la televisió pública. Rovira, que va ser corresponsal de TV3 als Estats Units, cap d’informatius i director i presentador del programa Àgora, entre d’altres, hauria refusat la proposta per les exigències de reconversió de la televisió pública, així com d’aspectes laborals, segons ha assegurat el diari Economia Digital.

Tot i que es dóna per fet el relleu de Terribas, malgrat que TV3 sigui líder d’audiència i les mostres de suport rebudes –l’última de Lluís Llach-, el procés per nomenar-ne el substitut, que semblava enllestit, sembla que s’allargarà algunes setmanes. Queda la gran incògnita de saber qui acabarà sent la persona escollida, ja que tot i que alguns mitjans apunten el nom de Fèlix Riera, director de l’Institut Català de les Empreses Culturals, sembla que per evitar crispar més els ànims de la plantilla l’aposta seria buscar un perfil més professional i vinculat a l’àmbit periodístic, com els de Rovira i Terribas.
 
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: