ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
17-04-2012
El PP veta les samarretes reivindicatives a les Corts valencianes  
-
Segons Mònica Oltra, diputada de Compromís que ha utilitzat moltes camisetes per criticar el Govern autonòmic, la norma és un "pas cap a l'autoritarisme" 
A partir d’aquest dimarts, està prohibit comparèixer a les Corts valencianes amb samarretes reivindicatives. El vet a aquesta forma d’expressió arriba gràcies als vots favorables a la mesura dels membres del PP a la junta de portaveus i és una clara resposta, sobretot, a l’actuació de Compromís, la coalició d’esquerres que ha denunciat amb insistència la corrupció i altres pràctiques del Govern autonòmic a través, precisament, de samarretes crítiques de les seves diputades, sobretot Mònica Oltra [a la imatge]. La resolució prohibeix “portar peces de roba amb missatges que al·ludeixin a tercers”.

Precisament Oltra va ser expulsada fa unes setmanes pel president de les Corts, Juan Cotino, per lluir en una camiseta el missatge "no ens falten calers, ens sobren xoriços". “En el moment que els serveis de seguretat de la cambra detecten que algú porta alguns dels elements no permesos, n'impediran l'accés al recinte parlamentari”, exposa el text aprovat. La diputada de Compromís ha atacat la mesura i ha deixat clar que “si ens hem de posar una samarreta, ens la posarem”, a banda d’assenyalar que la norma és “l’avantsala de l’autoritarisme”. EUPV, de la seva banda, ha anunciat que la recorrerà al Constitucional i que no pensa complir-la.
 
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: