ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
19-03-2012
Brauli Duart, un home de l'aparell convergent, presidirà la CCMA 
-
Els mitjans públics de la Generalitat són l'escenari d'un altre pacte CiU-PP, ja que Armand Querol es converteix en el vicepresident de l'ens 
La reforma de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), pactada fa uns mesos entre CiU i PP, va significar posar el punt i final a l'intent de despolitització de l'ens. La nova direcció de la CCMA, pactada aquest dilluns entre les dues formacions conservadores, ha confirmat totes les sospites en aquest sentit. Brauli Duart [a la imatge], considerat un home de l'aparell convergent, serà el nou president de la CCMA, rellevant Enric Marín, que havia estat nomenat a proposta d'ERC. Al costat de Duart, el vicepresident serà Armand Querol, l'únic membre del PP al consell de la CCMA. Els altres membres del consell seran Xavier Guitart i Josep Vilar Grèvol, a proposta del PSC; i Núria Llorach, Antoni Perman i Josep Puigbó, proposats per CiU. Duart, Guitart i Querol ja formaven part del consell de l'ens en l'anterior mandat.

Duart, de 50 anys, està considerat un home molt proper al secretari general de Presidència, Francesc Homs, i és una persona de l'aparell convergent. Llicenciat en Geografia i Història i funcionari des del 1985, durant el darrer govern de Pujol va tenir càrrecs destacats al departament d'Interior. La seva vinculació amb els mitjans es redueix a la seva presència al consell de la CCMA com a vocal. Fa un any, des d'EL TRIANGLE informaven que Duart era conegut dins l'ens per les sucoses despeses que passava a la CCMA, aprofitant-se de la targeta de crèdit que li correspon com a membre del consell.

Un cop pactada entre CiU i PP el nou consell de la CCMA, els propers passos seran el més que probable relleu de Mònica Terribas com a directora de TV3 -sonen noms com els d'Antoni Bassas o Miquel Calçada-, i el de Ramon Mateu, que té el mateix càrrec a Catalunya Ràdio.  
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: