ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
01-12-2011
El Tribunal Suprem reobre el cas contra Carlos Fabra
-
L'Audiència provincial de Castelló havia arxivat la causa però els recursos de la Fiscalia i l'acusació particular faran que l'expresident de la diputació sigui jutjat per un presumpte frau a Hisenda d'1,5 milions d'euros
Carlos Fabra serà jutjat per delictes fiscals. Tot i que l'Audiència provincial de Castelló havia arxivat la causa contra l'expresident de la Diputació de la mateixa localitat perquè havia prescrit, la Fiscalia i l'acusació particular havien presentat els pertinents recursos contra aquesta decisió, i ara el Tribunal Suprem els hi ha donat la raó. Així doncs, Fabra serà jutjat per un presumpte frau a Hisenda d'1,5 milions d'euros que van portar a terme ell i la seva dona durant cinc exercicis fiscals.

Abans que s'arxivés la causa, la Fiscalia havia demanat una pena de 15 anys per Fabra, mentre que l'acusació particular -en aquest cas la Unió de Consumidors del País Valencià- pujava la petició fins als 20 anys i nou mesos d'empresonament. Cal recordar que, a banda de les acusacions per delictes fiscals, Fabra continua imputat per suborn, tràfic d'influències i més delictes fiscals per una denúncia de l'Agència Tributària que -a diferència de les acusacions esmentades anteriorment- no es va arribar a arxivar.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: