ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
03-11-2011
Tot a punt per a l'estrena del documental '#Indignados'
Un rellotge del web <www.docuindignados.com> mostra el temps que queda per a l'estrena del documental #Indignados (del 15M al 20N), que estarà disponible a internet a partir de dos quarts d'onze de la nit d'aquest dijous. El film, que té una durada d'aproximadament una hora, presenta una setantena d'activistes que han participat al moviment 15-M en diverses ciutats, com Barcelona, Madrid o Sevilla. Algunes de les persones més conegudes que hi apareixen són l'economista Arcadi Oliveres, el cantautor Paco Ibáñez o el professor de sistemes d'informació Enrique Dans.

La idea d'aquest documental neix a Brussel·les, amb la comprovació per part del productor executiu del film, l'advocat Josep Jover, que la percepció de la #spanishrevolution a la capital europea distava molt de la realitat. A principis d'octubre va engegar el procés de gravació i muntatge del film, que ha estat enllestit en un mes. #Indignados (del 15M al 20N) es troba sota una llicència Creative Commons.

L'estrena del documental es farà a través d'internet, menys de dues hores abans que els partits polítics donin el tret de sortida a la campanya electoral. Està previst que estigui disponible a través de Youtube i, per als qui vulguin difondre'l en espais públics, hi haurà una versió de més qualitat que es podrà descarregar per Megaupload. A Valls, per exemple, un grup de persones es reunirà al Casal Popular La Turba per seguir l'estrena.


R.M.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: