ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
04-11-2011
L'exèrcit israelià intercepta dos vaixells d'una nova flotilla que es dirigia a Gaza
Tercer intent fallit de trencar el bloqueig a Gaza. Aquest cop, la flotilla comptava amb dos vaixells, el canadenc Tahrir i l'irlandès Saorise, però tots dos han estat detinguts per l'exèrcit israelià. Els fets han succeït la tarda d'aquest divendres, quan les forces d'Israel han detectat les dues embarcacions i els hi han demanat que donessin mitja volta. Des dels vaixells, però, no s'ha fet cas a les indicacions dels israelians, i llavors el cap d'Estat Major de la Defensa d'Israel, Benny Gantz, ha ordenat a l'exèrcit que intervingués intentant utilitzar la violència el menys possible, segons ha informat el diari El País.

L'exèrcit israelià ha assegurat que no s'han produït ferits en la intervenció a la flotilla i que tots dos vaixells seran traslladats al port israelià d'Ashdod. D'aquesta manera s'acaba amb el tercer intent d'una flotilla per entrar a Gaza, en aquest cas l'expedició es preparava des de feia un any i mig. Cal recordar que els altres dos intents es van portar a terme al maig i al juliol de l'any passat, la primera d'elles va acabar amb nou activistes morts.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: