ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
25-11-2011
El govern retallarà un 13% l’aportació als mitjans públics catalans
-
La nova tisorada comportarà una rebaixa dels sous dels treballadors i la supressió de dos dels sis canals que actualment té Televisió de Catalunya
El portaveu del govern, Francesc Homs, ha comunicat a la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que el pressupost de l’ens serà retallat en un 13,3% de cara al 2012. La tisorada implicarà una rebaixa de sou per als treballadors i el tancament de dos dels sis canals que actualment té Televisió de Catalunya. Homs ha dit que no hi haurà retallada de la plantilla.

Així doncs, el pressupost de la CCMA per al 2012 quedarà en 260 milions d’euros. Al 2011, s’havien reduït també els recursos que s’atribuïen a l’ens, que en principi comptava per a aquest any amb 300 milions d’euros. Tot i així, ha dit Homs, s’han gastat 21 milions més. El portaveu de l’executiu català ha demanat als treballs dels mitjans públics que facin “un esforç semblant” al que faran els funcionaris. “La CCMA no es pot escapar als ajustos pressupostaris que requereix la situació econòmica”, ha conclòs.

La directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, per la seva banda, ha anunciat que l'emissora pública deixarà d'oferir la Lliga de futbol espanyola en obert. "Amb aquest pressupost no hi haurà futbol en obert", ha dit Terribas en la comissió parlamentària, i ha afegit: "TV3 renunciarà a la Lliga de futbol."


R.M.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: