ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
07-11-2011
El documental '#Indignados', disponible a la xarxa
El documental dirigit per Antoni Verdaguer que recull el testimoni d’una setantena de participants en el moviment 15-M a l’Estat espanyol ja està disponible a través de diverses plataformes d’internet. Malgrat alguns problemes d’accessibilitat durant els primers dies de l’estrena –al web <www.docuindignados.com> encara no es poden veure els vídeos penjats a Youtube–, l’audiència pot veure el film, que està sota llicència Creative Commons, a través d’internet.

Entre els qui ja han vist #Indignados (del 15M al 20N), hi ha qui expressa els seus comentaris a través del hashtag #docuindignados. El film desperta tant elogis com crítiques. “Està ben interessant”, diu una piulada, i una altra afegeix: “Precís, objectiu i replet de dades que desconeixíem.” En canvi, altres tuitaires apunten algunes mancances tècniques i els problemes en l’accessibilitat.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: