ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
21-11-2011
CCOO exigirà un gran pacte contra l’atur al nou Govern espanyol
El secretari general de CCOO a Catalunya, Joan Carles Gallego, ha valorat els resultats de les eleccions d’aquest diumenge en clau sindical i ja ha advertit al nou Govern de Mariano Rajoy que ha “d’entomar un gran pacte per la ocupació” i així li exigiran des dels sindicats “amb propostes” i, si cal, amb “la pressió en el cas que el nou Govern vulgui tirar més endarrere la situació social i laboral del país”.

Tot i el canvi polític, Gallego reconeix que la situació pels sindicats és la mateixa, però espera que el nou Executiu central sigui capaç de “crear ocupació de qualitat” i que “no continuïn per la línia de les retallades dels drets socials i laborals”. Gallego s’ha mostrat conscient que el PP farà una política més conservadora i ha opinat que la derrota del PSOE és conseqüència d’un càstig dels ciutadans per no haver gestionat bé la crisi econòmica.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: