ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
29-10-2011
Creu Roja mostra la seva cara fosca
-
La direcció de l'organització humanitària a Catalunya acomiada set treballadors
La crisi econòmica depara amargues sorpreses. La Creu Roja, una institució que vetlla per la dignitat de les persones i pels seus drets, ha ensenyat ara una desconeguda cara fosca. Fa pocs dies, set persones que duien molts anys treballant a la casa han estat acomiadades sense contemplacions. El malestar per la decisió, agreujada per unes maneres poc afortunades per part de l’entitat, és majúscul entre el personal. En paraules d’una de les despatxades, «no vaig poder dir adéu a ningú; no em van donar aquesta oportunitat. Senzillament, parlant clar i català, em van fotre al carrer amb una puntada de peu. És molt fort que puguin tractar així les persones».

La decisió de la direcció de la Creu Roja de Catalunya de fer fora set treballadors ha caigut com una bomba entre el personal de l’entitat. Sobretot perquè tothom dóna per fet que això és tan sols el començament. Aquests dies els rumors corren per la seu del carrer de Joan d’Àustria de Barcelona. Les raons presentades per Creu Roja són d’índole econòmica. Fonts de la institució, però, asseguren que un motiu clau és l’intent de la direcció d’impedir la constitució d’un nou comitè d’empresa, que era imminent. De moment, un dels afectats ha decidit recórrer contra el seu acomiadament per via judicial.

*Aquesta informació la trobaràs sencera al setmanari EL TRIANGLE que està als quioscos.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: