ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
24-10-2011
Assange explica el tancament de Wikileaks i demana ajuda
"Uneix-te a la nostra lluita. Wikileaks et necessita", amb aquest missatge finalitza el vídeo del fundador de Wikileaks, Julian Assange, en el qual explica la situació de l'organització que ha provocat el seu tancament temporal. En el vídeo, publicat pel diari El País, Assange recorda que han publicat "milions de secrets que els governs i les empreses us amaguen" i adverteix que "tenim milers de revelacions pendents". Però el "bloqueig bancari per raons polítiques" de Western Union, Bank of America, PayPal, VISA i Mastercard, els ha deixat sense el 95% de les donacions que rebien. Per això, ara Assange demana el suport de la gent per lluitar contra els bancs polititzats que "volen que deixeu de donar suport a la causa en la què creieu". Com bé diu Assange, després de tot ara Wikileaks es troba davant el seu "major repte".
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: