ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
20-10-2011
"ETA ha decidit el cessament definitiu de la seva activitat armada"
La banda terrorista ETA ha emès aquest vídeo on anuncia "el cessament definitiu de la seva activitat". Com en tots els comunicats, la banda utilitza tres encaputxats per dirigir-se a la ciutadania, tot i que aquesta vegada es tracta d'un comunicat històric. Després de 43 anys, ETA abandona la violència per aconseguir una "solució justa i democràtica". La banda terrorista també fa una crida als governs d'Espanya i França per "obrir un procés de diàleg directe que tingui per objectiu la resolució de les conseqüències del conflicte". ETA també adverteix en aquest vídeo, enviat al diari Gara i a la BBC, que "el reconeixement d'Euskal Herria i el respecte a la voluntat popular han de prevaldre sobre la imposició".
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: