ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
27-07-2011
Alcaldes de CiU, contra les retallades en salut
-
La conselleria dirigida per Boi Ruiz ha de fer front a les protestes que li arriben de membres del seu partit
No són només usuaris, metges, infermeres, conductors d'ambulàncies o partits a l'oposició els que critiquen els efectes que les retallades en el Departament de Salut en el benestar de la ciutadania catalana. Alguns ajuntaments en mans de Convergència i Unió s'han posicionat públicament contra les mesures imposades pel conseller Boi Ruiz i la retallada d'aproximadament mil milions d'euros en sanitat.

La portada d'El Periódico d'aquest dimecres és prou explícita: "Motí d'alcaldes de CiU per la retallada sanitària." El diari menciona les dissensions de l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa; el de Ripoll, Jordi Munell, i el d'Hostalric, Josep Frias, entre d'altres. Aquest últim, assegura: "No és posant en risc la salut de les persones, aplicant retallades als serveis d'urgències, el mètode per buscar mesures d'estalvi". A partir de l'agost, el veïnat d'Hostalric haurà d'anar fins a Santa Coloma, a 20 quilòmetres de distància, per ser atès d'urgències. L'ajuntament d'Argentona, liderat pel convergent Ferran Armengol, va engegar fa un parell de setmanes una recollida de signatures contra l'eliminació del servei d'atenció continuada del CAP del seu municipi.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: