ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
23-03-2011
La CCMA aprova una retallada de sou del 5% pels treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio
Les retallades ja han arribat als mitjans de comunicació públics de Catalunya. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha aprovat aquest dimecres una sèrie de mesures per convertir el grup en una única societat de mitjans i retallar la despesa del mateix. Entre aquestes mesures la reducció del 5% del sous dels treballadors de totes les empreses del grup "per equiparar la reducció salarial a la d'altres serveis públics fonamentals". La retallada també afectarà "les estructures directives i de comandament" de les seves empreses.

A més, la CCMA ha anunciat que, en aquest marc de reducció de la despesa, traslladarà el personal de l'edifici de la CCMA del carrer Ganduxer de Barcelona a altres seus de l'empresa i que valorarà traslladar Catalunya Ràdio a les instal·lacions de TV3 de Sant Joan Despí. La CCMA també ha aprovat l'elaboració d'un projecte que "condueixi a la fusió per absorció per part de Televisió de Catalunya de les empreses Activa Multimèdia Digital i CCRTV Interactiva".

E.T.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: