ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
04-03-2011
El Barça de Laporta va rebutjar fer una campanya turística d'Espanya
La campanya publicitària Visit Spain, visit Madrid per la qual el Reial Madrid cobrarà un milió d'euros del Govern, també se li va oferir a l'FC Barcelona quan Joan Laporta n'era president. Preguntat per aquest tema durant la roda de premsa del Consell de Ministres, el ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, ha assegurat que "ens vam acostar al Barcelona per buscar un conveni, però no hi va haver forma amb l'anterior equip directiu". "L'Executiu estaria encantat de llançar una campanya amb el Barça que llavors seria Visit Spain, visit Barcelona", ha explicat Sebastián, que oferira a la junta de Sandro Rosell aquesta possibilitat.

Aquesta campanya pactada entre el Govern i el Reial Madrid ha despertat certa polèmica pel fet que s'hagi escollit només al club de futbol de la capital espanyola. Per això, el ministre d'Indústria ha aclarit que se li va oferir també al Barça i que ara s'està estudiant plantejar aquesta opció a altres clubs de la Lliga espanyola que també tenen força projecció internacional.

E.T.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: