ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
12-01-2011
Telefónica estrena seu a Catalunya amb l'edifici Torre Diagonal ZeroZero
Al costat del Fòrum i al vèrtex de la avinguda Diagonal de Barcelona s'hi ha estrenat aquest dimecres un nou edifici que ja forma part de la silueta de la ciutat amb els seus 110 metres d'altura repartits en 24 plantes. Es tracta de la nova seu de Telefónica a Catalunya i l'edifici ha estat anomenat Torre Diagonal ZeroZero, obra de l'arquitecte Enric Massip-Bosch, un ambiciós projecte que ha estat promogut pel Consorci de la Zona Franca. A la inauguració hi han acudit diverses personalitats com l'alcalde de Barcelona i president del Consorci de la Zona Franca, Jordi Hereu; el president de Telefónica, César Alierta; el director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura, i el delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca, Manuel Royes.

Especialment significatives han estat les paraules d'Alierta, que ha destacat que la impressionant nova seu "representa el que la companyia vol ser: innovadora, eficient i global" per convertir Barcelona en un referent mundial de les tecnologies de la informació i la comunicació, ja que en aquesta nova seu hi haurà un departament molt important d'R+D en Internet i multimèdia. De la seva banda, Hereu ha explicat que aquest nou edifici és una mostra més que "Barcelona vol ser capital de les noves tecnologies". Tot i que aquesta nova seu centrarà l'activitat de Telefónica a Catalunya, l'empresa mantindrà els edificis de la Via Augusta i plaça Catalunya.

E.T.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: