ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
07-12-2010
Un jutge condemna el partit d'Anglada a deixar la seu de Barcelona
Després dels resultats de Plataforma per Catalunya (PxC) a les eleccions en el Parlament, amb un resultat que gairebé deixava la formació política a les portes d'entrar al Govern i amb la intenció que aquests resultats s'estenguin a les municipals, el partit xenòfob s'ha quedat sense local a la capital catalana. El jutge de primera instància número 39 de Barcelona ha estimat una demanda dels propietaris del despatx que la formació ultra ocupa des d'abril a la Travessera de Gràcia i ha ordenat el desnonament de la delegació per impagament del lloguer, segons apunta aquest dimarts El Mundo.

El coordinador de PxC al Garraf i candidat a l'Alcaldia de Vilanova i la Geltrú, Gerard Bellalta, es va encarregar de firmar el contracte d'arrendament del pis que els seguidors d'Anglada van transformar amb la seva seu. Bellalta va abonar la finança i la primera mensualitat però, no obstant això, no ha costejat més quotes des de maig. Incloent la renda de desembre, el dèbit amb els propietaris ascendeix fins als 6.817,86 euros.

T.D.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: