ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

ElTriangle.eu - Diari digital d'informació, anàlisi i opinió

CATALÀ CASTELLÀ
08-07-2010
Presentat el partit de Santiago Espot, Força Catalunya
Santiago Espot ja ha presentat el partit polític que liderarà en les properes eleccions i que es diu Força Catalunya. Aquest dijous s'ha fet la presentació, en la qual Espot ha assegurat sentir-se amb la "responsabilitat de fer entrar la voluntat popular d'independència al Parlament". Sobre la nova formació, Espot ha afirmat que la transparència serà una de les seves característiques principals. També s'estableix que els representants de cada territori siguin escollits directament pels electors i que els càrrecs no durin més de dues legislatures.

A més, Força Catalunya es compromet a promoure referèndums per totes aquelles qüestions que es considerin importants per la vida dels ciutadans. Amb aquesta aposta per la independència, Espot haurà de lluitar pel vot independentista amb altres noves formacions com Reagrupament i Democràcia Catalana, a més de les CUP.

E.T.
Escriu un comentari
* Camps obligatoris

Amb el suport de: